Rusta och matcha Kalmar

Kvinna sitter på trappa med en laptop i knät

Få hjälp att hitta det jobb eller den utbildning som är rätt för dig

Annicka Karlsson sitter framför ett bord

Letar du efter någon som verkligen bryr sig?

Annicka Karlsson är redo att stötta dig med hjärta och kunskap. Hon förstår vikten av att lyssna på dina behov och använder sin expertis inom omställning och jobbmatchning för att leda dig genom arbetsmarknadens utmaningar.

Annicka är känd för sitt personliga engagemang och sin förmåga att skapa starka relationer. Hon tar sig tid att verkligen förstå vad du söker i din nästa anställning och arbetar outtröttligt för att se till att du matchas med jobb eller utbildning som inte bara passar vad du kan utan också vad du vill. Med Annicka vid din sida kan du känna dig trygg i att du har en coach som genuint bryr sig om att det går bra för dig.

 

Vad är Rusta och matcha?

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen och bor i Kalmar med omnejd finns det möjlighet att ta del av tjänsten Rusta och matcha hos Aventus. Oavsett om du siktar på att hitta ditt drömjobb eller den utbildning som tar dig dit, är vi här för att ge dig verktygen, kunskapen och det stöd du behöver.

Rusta och Matcha erbjuder skräddarsytt och djupgående stöd till dig som söker arbete och behöver personligt anpassad vägledning för att lyckas. Med oss vid din sida, guidar vi dig genom processen att hitta det perfekta jobbet eller utbildningsvägen som passar just dina ambitioner och färdigheter.

Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du har rätt att få hjälp genom Rusta och matcha. För mer information , besök Arbetsförmedlingens webbplats. I Kalmar är vårt KA-nummer 10074751.

 

För vem finns Rusta och matcha?

Rusta och matcha finns till för dig som behöver förstärkt och anpassad hjälp med jobbmatchning eller studieval. Du får hjälp med att gå igenom ditt CV och personliga brev, intervjuträning, att skapa kontakter med lokala arbetsgivare, mentorskap och motiverande samtal. I vårt uppdrag med Rusta och matcha är målet att du ska få alla de verktyg du behöver för att hitta det jobb eller de studier som passar dig. Vi har givetvis god kännedom kring arbetsmarknaden där du bor och har etablerade kontakter med många arbetsgivare.

Du har fördel av att vi har en bred verksamhet med olika inriktningar och en lång erfarenhet och kunskap om olika branscher och yrken. Vi har Rusta och matcha med nätverken, och vi har aktiviteterna och engagemanget för dig.

 

Individuellt stöd

Du kommer att få ett individuellt anpassat stöd som utgår efter ditt nuläge, vad du kan och vad du vill. Vårt gemensamma arbete inleds med att sätta upp en plan för dig baserat på detta. Under hela resan, från start till mål, finns din coach med och strukturerar upp jobbmatchningen och stöttar dig.

Vårt fokus är det personliga samtalet, vilket varvas med aktiviteter enligt dina behov och önskemål. Aktiviteterna kan ha fokus på dolda jobb, it-kunskaper eller kompetenskartläggning, och är ofta praktiska med mycket dialog. Samtalen sker under sekretess och efter planering med din coach, där ni tillsammans hittar mål och fokus.

Vi har ett bra kontaktnät på arbetsmarknaden i Kalmar. Det innebär inte att vi har en byrålåda med jobb färdiga att delas ut. Däremot innebär det att vi blir kontaktade direkt av arbetsgivare i våra nätverk som behöver anställa snabbt. Om dina kompetenser matchar det som krävs får du ett försprång och kan söka jobbet direkt.

Här är några exempel på vad du kan få hjälp med:

  • Stöd med att hitta och söka jobb (jobbmatchning)
  • Skapa riktigt bra ansökningshandlingar
  • Uppföljning av sökta jobb
  • Kontakter med arbetsgivare
  • Presentera dig för arbetsgivare som ska rekrytera
  • Intervjuträning och förberedelse inför anställningsintervju
  • Information om utbildningar och hjälp med att söka utbildning
  • Motiverande samtal

Öppettider Kalmar

 

    Måndag 10-14

     Tisdag 10-14

     Onsdag 10-14 

     Torsdag 10-14

Kontaktperson Kalmar

 

Annicka Karlsson

  ☎ Telefon: 076-525 82 28

  ✉ E-post: annicka.karlsson@aventus.se

  KA-nummer: 10074751

 

 

Här finns vi i Kalmar

I Kalmar hittar du oss i fräscha lokaler på Trädgårdsgatan 12. Det är 5-10 minuters gångväg från centrum, men tar du bussen stannar den strax utanför. Kommer med bil kan du få parkeringsbiljett av oss.

Har du vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe, om du vill prata med oss om hur vi kan hjälpa dig! Vi har öppet för spontanbesök på torsdagar mellan kl 12.00-14.00. Då har vi garanterat tid för dig som vill komma och prata med oss. Kommer du under våra övriga öppettider kan vi alltid ta emot, även om du kanske måste vänta en liten stund om vi sitter i samtal.

Rusta och matcha

Vill du få hjälp av en jobbcoach? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 Du måste ange ditt namn
 Saknar svar
 Saknar svar
 Du måste ange ditt telefonnummer
 Du måste ange din mejladress
 Du måste ange ort
 Du måste skriva ett meddelande
 Du måste godkänna att vi lagrar dina personuppgifer
Skicka
* Här kan du läsa om hur vi tar hand om dina personuppgifter