Rusta och matcha Folk­uni­versitetet

Kvinna sitter på trappa med en laptop i knät

Folkuniversitetet finns på många orter

Du som bor någon annanstans än i Göteborg kan vända dig till Folkuniversitetet. Här ser du vilka orter du kan välja.

 

Rusta och matcha ökar chanserna att få jobb

Rusta och matcha ger dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen möjlighet att få hjälp av en jobbcoach. Bor du i Göteborg kan du välja Aventus men på många andra orter kan du istället välja Folkuniversitetet som leverantör. Du får hjälp av en av deras duktiga coacher att söka jobb på ett bra sätt. Du får hjälp med en kartläggning av din situation och var någonstans det finns jobb för dig att söka som passar dig. Kanske kommer ni fram till att du behöver utbilda dig för att öka dina chanser att hitta ett bra jobb. Då får du hjälp att hitta och söka rätt utbildning.

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du kan få den hjälpen så ta kontakt med din handläggare på Arbetsförmedlingen och be om Rusta och matcha.

 

 

Södermanland

Nyköping

Eskilstuna

Uppsala

Uppsala

Västra Götaland

Åmål

Trollhättan

 

Värmland

Karlstad

Flicka sitter på trappa med en laptop i knät

Aventus erbjuder Rusta och matcha i Kalmar och Göteborg

Aventus har sedan 1986 coachat tusentals människor vidare till nästa steg i karriären. När du är redo för det steget, väljer du Aventus i Göteborg eller Kalmar som leverantör för Rusta och matcha. Med Aventus får du gedigen jobbcoachning där allt fokus är på dig och ditt nästa jobb.